Антон Карачанаков подписа с отбор от efbet Лига


Антон Карачанаков подписа с отбор от efbet Лига

2565 0

Антон Карачанаков подписа договор с отбора на Царско село. Той ще бъде картотекиран в БФС, а желанието на Никола Спасов е той да може да го използва още в сблъсъка срещу Етър във Велико Търново този петък.

"Убедени сме, че опитът на Антон Карачанаков ще бъде изключително полезен за нас. Сигурни сме, че той бързо ще се стикова с останалите си съотборници. Мисля, че Карачанаков няма нужда от представяне. Той е достатъчно познат футболист" - заяви изпълнителният директор на Царско село - Иво Андреевски.

27-годишният атакуващ футболист започна сезона с Ботев (Пловдив), като дори записа участие в първия кръг срещу Арда. Той е юноша на Пирин (Благоевград), но пикът в кариерата му е с екипа на ЦСКА. Бързоногото крило е било част още от отборите на Балтика Калининград, Славия, Краковия, Берое и гръцкия Панахайки.

В последния кръг от efbet Лига Царско село записа първи исторически успех в първото ниво на родния ни футбол. Победата бе извоювана с два безответни гола. Вижте повече информация в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички