Александър Тунчев предупреди Левски: Отиваме на "Герена" без страх


Александър Тунчев предупреди Левски: Отиваме на "Герена" без страх
Снимка: Ivan S. Ivanov

1129 0

Отборът на Арда Кърджали не започна добре официалната 2024-та година, допускайки обрат от 1:0 до 1:2 при домакинството си на Локомотив Пловдив.

В коментар пред "Bgderby", треньорът на "небесносините" - Александър Тунчев, призна, че все още го е яд за случилото се на 18-и февруари:

Александър Тунчев

"Още не мога да вляза в кожата си заради загубата от Локомотив Пловдив. Гледах два пъти мача след провала. Първото полувреме имахме две много добри ситуации. Не ги реализирахме. Не мисля, че играхме слабо, а със страх. В Турция на подготовката дадени футболисти хвърчаха, а сега може би манталитатът им изигра лоша шега", констатира Тунчев.

Тунчев предупреди Левски

Сега за Арда предстои тежко гостуване на Левски (24.02., 17:45 часа) от 22-рия кръг на Първа лига, а наставникът на кърджалийци предупреди "сините":

"От Левски да знаят - отиваме на "Герена" без страх и за три точки!".

ОЩЕ: Официално: Левски прати най-лошия трансфер на Мъри Стоилов в друг български клуб!

"В столицата ще има изненади. Променяме доста състава. Феликс няма да е готов и за визитата в София. Чинонсо още не е в Кърджали. Хубавото при него е, че може би по-бързо ще му се оправят документите. Боби Цонев още не е на 100 процента готов, но го използваме".

"Търсим нови футболисти. Все пак ни напуснаха доста. Може да изненадаме скоро с халф или десен бек. Най-вероятно чужденец. Моят договор е до лятото. Шефът ще реши дали да ми го поднови", сподели още Александър Тунчев пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - От Левски са взели окончателно решение по темата "Рикардиньо"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички