От Левски са взели окончателно решение по темата "Рикардиньо"?


От Левски са взели окончателно решение по темата "Рикардиньо"?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4457 0

Напоследък усилено се твърдеше, че ръководството на Левски може да се раздели с централния нападател Рикардиньо, но според "Тема Спорт" това няма да се случи или поне не през зимния трансферен прозорец!

Край на темата "Рикардиньо", засега

Изданието пише в днешния 21-ви февруари, че на стадион "Георги Аспарухов" са се отказали от идеята да продават 22-годишния бразилец!

Интерес към него имаше от чешкия Виктория Пилзен и от руския Урал, но страните не успяха да се разберат за трансферната сума. Пазарите в двете държави пък затварят в утрешния 22-ри февруари и очевидно няма да има сделка.

Рикардиньо

Допълва се още, че сред основните причини за решението на "сините" да оставят Рикардиньо на "Герена" е фактът, че Николай Костов не разполага с реална алтернатива за върха на атаката - Билал Бари все още не е напълно готов за игра, докато младокът Преслав Бачев няма нужния опит.

До момента Рикардиньо се е отчел със 17 гола и 7 асистенции за българския гранд в 43 мача във всички турнири. Той ще остане в София поне до идното лято, а след това Левски отново може да разглежда евентуални оферти за правата му!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Рикардиньо посочи как Левски се е справил с Пирин и отправи пожелание!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички