Александър Томаш: Не казвам сбогом, а до скоро!


Александър Томаш: Не казвам сбогом, а до скоро!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1260 0

Вече бившият треньор на Етър Велико Търново Александър Томаш пусна прочувствен пост в профила си във Facebook. В него той не крие сантиментите към родния си отбор и признава, че е време да поеме в друга посока.

Ето какво написа Томаш:

"Всяка раздяла е трудна, особено, когато трябва да си тръгнеш от нещо, с което си свързан емоционално. Решението, което взех, не беше лесно, но не е и импулсивно. Напротив! В крайна сметка прецених, че аз и моят екип трябва да поемем по друг път. В месеците, в които бяхме начело на Етър ние дадохме максимума от себе си.

Направихме и невъзможното в опит да спасим отбора. Бяхме близо, но не успяхме. Въпреки това си тръгваме с високо вдигнати глави. Емоциите, които преживяхме и чувството, че феновете вярват и ни подкрепят, ще останат завинаги. За съжаление сега трябва да кажа “край”. Аз не бягам. Не се страхувам от трудностите и съм пълен с енергия за работа, но знам, че трябва да го направя. Време е за ново предизвикателство.

Не казвам “Сбогом”, а “До скоро”. Велико Търново е моят град и ще остане завинаги такъв. Надявам се един ден да бъдем отново начело на Етър! Искам да видя този отбор на върха и мечтая аз да го кача там! Искам да благодаря на футболистите за усилията и себераздаването, както и на Деян Куздов за работата и подкрепата! Поклон пред феновете! В името на тяхната любов се надявам Етър скоро да се завърне в елита и да бъде фактор в първенството. За мен бе чест да съм начело на този отбор!"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички