Александър Чеферин благодари на Борислав Михайлов за неговата "ангажираност" и "безкористност"


Александър Чеферин благодари на Борислав Михайлов за неговата "ангажираност" и "безкористност"
Снимка: Официален сайт на БФС

682 0

От БФС съобщиха, че президентът на УЕФА - Александър Чеферин, е изпратил благодарствено писмо до председателя на футбола у нас - Борислав Михайлов, а поводът е бил благотворителното събитие, което имаше за цел да набере средства за пострадалите от катастрофалните наводнения в Словения в началото на август и последвалата финансова помощ от страна на Българския футболен съюз.

Припомняме, че Чеферин дори организира благотворителна футболна среща в Словения, в която взеха участие редица легенди на играта, както и бившият български национал Димитър Бербатов, който се отчете с попадение.

Съобщението на Чеферин до Михайлов

"Скъпи Борислав,

С настоящето писмо изразявам най-искрената си благодарност за неоценимия Ви принос към скорошното благотворително събитие в помощ на жертвите на наводненията в Словения.

Събитието беше огромен успех основно благодарение на силната подкрепа и участието на личности като Вас! Ангажираността Ви да помогнете на животите на пострадалите от разрушителното природно бедствие остави траен позитивен отпечатък за цялото ни общество.

Финансовото Ви дарение изигра ключова роля в набирането на необходимите средства за каузата. Благодарение на него, ние ще можем бързо да помогнем на най-нуждаещите.

Силата на нашата общност тогава, когато обединим сили за благородна кауза, е почти магическа! Вашата безкористност и готовността Ви да застанете до нас са пример за човечния дух!

Още веднъж ви благодаря за уникалната подкрепа и щедрост!", пише президентът на УЕФА.

ВИЖТЕ ОЩЕ: БФС оповести важни решение след последното заседание на Изпълкома

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички