Алекс Колев се амбицира след боя над Локо (Пд): Отиваме и мачкаме ЦСКА!


Алекс Колев се амбицира след боя над Локо (Пд): Отиваме и мачкаме ЦСКА!
Снимка: Lap.bg

2169 0

Нападателят на Крумовград - Александър Колев, се закани на ЦСКА, който единствен от грандовете с неговия тим не са успели да победят през сезона. Това се случи след победата с 4:1 над Локомотив (Пд), за която Колев допринесе с 2 гола и асистенция и застана на първо място в голмайсторската гонка в Първа лига.

"Какво да се промени срещу ЦСКА? Отиваме да мачкаме и това е. Живи и здрави да сме само. Ето ги господата, питайте ги тях за бъдещето ми. Аз съм футболист на Крумовград", каза нападателят пред "Диема спорт" след мача.

Нападателят каза какво се крие зад серията от 14 мача без загуба

Още: 9 думи излязоха от устата на Станислав Генчев по темата "Левски"

"Локо се отърва с малко"

"Не бих казал, че съм герой аз, герой е целият отбор. Искам да благодаря на Серкан, на Луна. Това казвам, че играхме много добре, спазвахме указанията на треньора, всичко ни се получаваше днес и мисля, че това беше най-малкото, с което Локо се отърва, тъй като имахме още 3-4 чисти положения, които можехме да отбележим".

За лидерството му при голмайсторите

"Всички нападатели, които са с повечко голове, са доста добри. Знаете, че Лудогорец създава доста положения. Аз не го мисля и не го гледам, важното е отборът да върви. Когато играем добре и се получават нещата, вкарвам благодарение на отбора. Така че не ми е самоцел, вътрешно може да съм си го поставил като амбиция и мотивация за себе си, но от друга гледна точка гледам отборът да върви добре и да се наслаждаваме на играта, както го правим".

Още: Педриньо, Колев, Ковальов, Бастунов, Наумов: Защо Левски иска да ги привлече през лятото?

За серията от 14 мача без загуба

"Да, те се шегуват с нас, че сме "непобедимите". Какво се крие? Здрава работа, спазване тактическите указания на треньора. Помагаме си един на друг, колективът е много добър и това допринася за серията без загуба".

Феърплей и половина! Станислав Генчев разкри за страхотен жест от лекарския щаб на Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички