Феърплей и половина! Станислав Генчев разкри за страхотен жест от лекарския щаб на Лудогорец


Феърплей и половина! Станислав Генчев разкри за страхотен жест от лекарския щаб на Лудогорец
Снимка: Lap.bg

1145 0

На 28-и април Крумовград отложи празненствата на Лудогорец, стигайки до 3:3 на "Хювефарма Арена" в мача от 31-вия кръг на Първа лига.

Феърплей и половина!

В тази среща Серкан Юсеин бе автор на второто попадение във вратата на "орлите", като даде и асистенцията за първото, а сега старши треньорът му - Станислав Генчев, разкри нещо много любопитно.

Оказва се, че 28-годишният полузащитник е бил болен и до последно е бил под въпрос за двубоя в Разград. Лекарският щаб на "зелените" обаче се е намесил и го е "вдигнал на крака":

"Без значение в момента срещу кой и къде играем, футболистите играят със самочувствие. Това се видя и в мача срещу Лудогорец, който от началото на пролетния полусезон е допуснал три гола, а ние успяхме да вкараме три гола в Разград и да си тръгнем непобедени. И то може спокойно да се каже срещу титулярния отбор на Лудогорец, а ние бяхме без двама наказани, дава контузени, а Серкан Юсеин беше болен в деня преди мача и беше до последно под въпрос", изтъкна Генчев в "Домът на футбола" по "Диема", а след това допълни:

играчи на Крумовград

"Тук е моментът и да благодаря на хората от Лудогорец, които направиха всичко възможно да ни помогнат с лекарска намеса той да се върне в игра. Защото, ако не ни бяха помогнали, нямаше да играе. И на другия ден той се оказа решаващ футболист с гол и асистенция, но в Лудогорец постъпиха абсолютно феърплей, помогнаха да стане един хубав мач и помогнаха най-добрият ни футболист да не липсва!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Станислав Генчев застана зад гърба на Николай Костов и отговори на въпроса - иска ли да поеме Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички