Започна срещата на футболните босове с Бойко Борисов

Срещата на футболните босове в Първа професионална лига с министър-председателя Бойко Борисов е започнала.  

На нея присъстват освен министър-председателя и босовете на Лудогорец, Левски и ЦСКА в лицето на Георги Домусчиев, Гриша Ганчев и Васил Божков. На срещата присъства и шефът на БФС Борислав Михайлов, информира "Дневник". На срещата са поканени главният прокурор Сотир Цацаров, заместникът му Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов.

Ексклузивно: ЦСКА и Левски искат друга телевизия, не Домусчиевата, да предава мачовете им

ЦСКА е изпратил ултимативно писмо до БФС, в което настоява за преразглеждане на договора за телевизионните права през новия сезон, съобщава вестн...

По-рано се появи информация, че арещата ще се проведе преди старта на сезон 2019/20 в Първа лига, който е този петък. Борисов лично се е заел с това босовете на клубовете да гарантират феърплей и първенството ни да не бъде помрачавано със скандал в самото си начало. Проблемът възникна, след като в четвъртък ЦСКА изпрати ултимативно писмо до БФС заради тв правата. Клубът обвини Домусчиев в четворен конфликт на интереси като собственик на излъчващата шампионата "Нова Броудкастинг Груп", на Лудогорец, на "Футбол Про Медия" и като член на Изпълкома на футболната централа. Вижте в този материал кога ЦСКА загатна за избухването на подобен скандал.

Още по темата

Please select answer!