Веселият Боби Михайлов: Първи сме в групата, но това няма да е така накрая (ВИДЕО)


Веселият Боби Михайлов: Първи сме в групата, но това няма да е така накрая (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

3847 1

Президентът на БФС Борислав Михайлов може да се каже, че бе в настроение след двубоя на България с Люксембург. Той заяви, че националният селекционер Ивайло Петев има пълното му доверие.

„Лъвовете“ стигнаха до успех над аутсайдера в групата, благодарение на гол на Александър Тонев в продължението на двубоя на Националния стадион „Васил Левски“.

„Според мен Петев се справя добре с отбора, това е нов отбор, млад треньор. Лично аз съм му дал кредит на доверие“, коментира Михайлов.

"Случайно ние сме първи в групата. Не, това няма да е така накрая със сигурност”Не съм доволен, нямаше агресия, Люксембург тук три гола да ни вкарат, но момчетата показаха характер накрая, така че продължаваме.

Има и такива мачове. Както виждате мачовете в нашата група не се развиват както вие очаквате. Имахме много млади момчета, дебютанти и все пак стигнахме до победата. Срещу Швеция и Франция ще бъде тежко, но може нещо да изкараме от един от двата мача. Играчите няма да са толкова притеснени, днес имаше големи очаквания“, каза Михайлов след срещата.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички