Валери Божинов загрява за трансфер в Русия


Валери Божинов загрява за трансфер в Русия
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2371 0

С приближаването на края на есенния полусезон се увеличиха и спекулациите за бъдещето на Валери Божинов, който през лятото подписа с Ботев Враца. С последните мачове за 2018-а, включително и днес срещу Берое, звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов ще загрее за трансфер в Русия.

Това е потвърдил мениджърът Мирчо Димитров, информира "Меридиан мач". По принцип уговорката на нападателя с треньора на врачани - пастрока му Сашо Ангелов, е да помогне на тима до Нова година, а след това при добра оферта да си тръгне. Такава може да дойде от руската Премиерлига, като вероятността нападател, който е свободен агент, да подпише с някой тим, е доста голяма.

Съвестта на Валери пред врачани обаче може да е напълно чиста. Освен масивния PR ефект на трансфера му той помогна доста на тима - 7 гола в 9 шампионатни мача, като имаше основен принос за паметната победа над Левски с 3:1 на "Герена". Тогава 32-годишният нападател се разписа два пъти.

Оферта към Божинов е имало и от отбор от Гърция, но играчът я е отклонил. Ето какви са били причините за това негово решение

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички