Треньорът на Партизан: Скандала в София го причиниха хора от най-ниския слой на обществото


Треньорът на Партизан: Скандала в София го причиниха хора от най-ниския слой на обществото
Снимка: Getty Images/Guliver

5723 0

Медиите в Англия тръпнат в напрегнато очакване на нов расистки скандал на територията на Балканите. Този път се очаква провокации да има по време на двубоя от Лига Европа между Партизан и Манчестър Юнайтед в четвъртък.

Това принуди треньора на "черно-белите" Саво Милошевич да разговаря с феновете и да ги предупреди да не излагат клуба с подобни изцепки. По този повод той коментира и скандала в София по време на мача България - Англия, който заплашва националния отбор на България с голямо и строго наказание.

"Инцидентът в София е причинен от необразовани хора от най-ниския слой на обществото. Те са никой и нищо, само искаха да привлекат внимание по този начин, защото нямат нищо друго освен гняв и примитивизъм", заяви Милошевич, цитиран от sport.blic.rs.

"Може би не бива да им обръщаме толкова внимание, защото това им е приятно. В тяхната глупост и примитивизъм. Аз съм разочарован, когато чета за всякаква форма на дискриминация", допълни сръбският наставник. Какво каза за скандала мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички