Решението е взето - Димитър Бербатов приключи с футбола

Най-голямата звезда на българския футбол за 21-и век Димитър Бербатов реши да сложи край на активната си кариера на зеления килим. В интервю за "Дарик Радио" бившият футболист на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед обяви, че окачва бутоните на стената и ще се насочи към други свои цели и проекти, които така или иначе вече е задвижил. 

"Това е краят на професионалния ми път", сподели в ефира на националното радио Берба, който в последната една година така и не беше на терена, въпреки че имаше немалко оферти към него, особено от елитния Берое. 

"На този специален ден (бел. ред. - на този ден бележи хеттрик срещу Ливърпул), реших да споделия с вас нещо, което подготвям от известно време, но така и не направил. Знам, че някои си мислеха, че вече съм се оттеглил от футбола и сега ще се чудят защо говоря отново за отказване. В последната година се опитах да си намеря клуб, но не се случи. Така че ми беше казано, че трябва да кажа нещо, а и хората ме питаха, особено вкъщи. И трябваше да напиша нещо за сбогум с футбола. Ето го и него. 

Последния ми мач беше преди повече от година, така че е време да спра с футбола, дори късно обявявам тази новина. Въпреки че, като се замисля, никога не е "Краят", защото ще остана близо до играта по един или друг начин. Но дойде времето да кажа, че след 20 години на терена приключвам с професионалната си активна кариера", написа Бербатов в профила си в социалните мрежи. 

ПОДРОБНОСТИ ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД МИНУТИ! 

Още по темата

Please select answer!