Разследването в БФС върви не само в София, а в цялата страна


Разследването в БФС върви не само в София, а в цялата страна
Снимка: БГНЕС

1753 0

По разследването за злоупотреби в Българския футболен съюз проверки се извършват не само в София, това обяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов, Той обаче отказа подробности с мотива, че досъдебното производство се води от Специализираната прокуратура.

"Нашите действия, освен тези, които бяха извършени миналата седмица, продължават и то не само на територията на София, а въобще в цялата страна", сподели той на пресконференция. Проверката, която започна миналата седмица, е по данни за нарушения в начина, по който Българският футболен съюз е изразходвал отпусканите му от държавата пари за подпомагане на детско-юношеския спорт.

След като през октомври, специализирана акция на ГДБОП и жандармерията "удари" едновременно Националната футболна база и сградата на Централата на улица "Цар Иван Асен II", само преди няколко дни историята се повтори и представители на полицията окупираха двете сгради. Версиите за "нахлуването" са няколко, като една от тях е свързана с подозренията за икономически престъпления.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички