Разследването в БФС върви не само в София, а в цялата страна


Разследването в БФС върви не само в София, а в цялата страна

820 0

По разследването за злоупотреби в Българския футболен съюз проверки се извършват не само в София, това обяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов, Той обаче отказа подробности с мотива, че досъдебното производство се води от Специализираната прокуратура.

"Нашите действия, освен тези, които бяха извършени миналата седмица, продължават и то не само на територията на София, а въобще в цялата страна", сподели той на пресконференция. Проверката, която започна миналата седмица, е по данни за нарушения в начина, по който Българският футболен съюз е изразходвал отпусканите му от държавата пари за подпомагане на детско-юношеския спорт.

След като през октомври, специализирана акция на ГДБОП и жандармерията "удари" едновременно Националната футболна база и сградата на Централата на улица "Цар Иван Асен II", само преди няколко дни историята се повтори и представители на полицията окупираха двете сгради. Версиите за "нахлуването" са няколко, като една от тях е свързана с подозренията за икономически престъпления.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


8 любопитни факта за дузпата

1. В много футболни справочници се твърди, че дузпата е измислена от някакъв ирландец на име Джон Пеналти. Трудно...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама