Разследването в БФС върви не само в София, а в цялата страна

По разследването за злоупотреби в Българския футболен съюз проверки се извършват не само в София, това обяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов, Той обаче отказа подробности с мотива, че досъдебното производство се води от Специализираната прокуратура.

"Нашите действия, освен тези, които бяха извършени миналата седмица, продължават и то не само на територията на София, а въобще в цялата страна", сподели той на пресконференция. Проверката, която започна миналата седмица, е по данни за нарушения в начина, по който Българският футболен съюз е изразходвал отпусканите му от държавата пари за подпомагане на детско-юношеския спорт.

Президентът на Английската футболна асоциация подкрепи кампанията на БФС срещу расизма

Президентът на Английската футболна асоциация Грег Кларк изпрати официално писмо до българския си колега Михаил Касабов, в което изрази подкреп...

След като през октомври, специализирана акция на ГДБОП и жандармерията "удари" едновременно Националната футболна база и сградата на Централата на улица "Цар Иван Асен II", само преди няколко дни историята се повтори и представители на полицията окупираха двете сгради. Версиите за "нахлуването" са няколко, като една от тях е свързана с подозренията за икономически престъпления.

Етикети: | |

Още по темата

Please select answer!