Разпродават имоти на Любо Пенев на стойност 1 млн. лева


Разпродават имоти на Любо Пенев на стойност 1 млн. лева
Снимка: БГНЕС

15766 0

Бившият треньор на ЦСКА и националния отбор на България Любослав Пенев е на път да загуби имоти за над 1 милион лева, съобщава сайтът gong.bg. Частен съдебен изпълнител е обявил за публична продажба имоти на Пенев, които се намират на доста апетитно място, твърди още спортният сайт.

И трите парцела, които са обявени за продажба, се намират в с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, се посочва в информацията. Първият е с площ като урбанизирана земя от 4750 (четири хиляди седемстотин и петдесет) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Началната цена на парцела е 380 000 лева.

Вторият имот е с площ като урбанизирана земя от 4443 (четири хиляди четиристотин четиридесет и три) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Стартовата цена е 355 440 лева.

Третият парцел е най-скъп. Той е с площ като урбанизирана земя от 4926 (четири хиляди деветстотин двадесет и шест) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Началната цета е 394 080 лева.

Междувременно спортният директор на ЦСКА отправи сериозни критики към българските футболисти (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички