Ясно е бъдещето на Валери Божинов

Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов сподели, че е останал изключително впечатлен от изявите на Доминик Янков в двубоя срешу Славия. Врачани стигнаха до 2:2, след като изоставаха с два гола. Освен това Ангелов разкри, че Валери Божинов ще се присъедини към тима и дори ще вземе участие в следващия кръг. 

"Работим върху това, за да няма толкова лесни грешки. Стресът от допуснатите голове ще направи играчите по-концентрирани. Валери Божинов е готов вече и ще играе срещу Етър“, завърши треньорът на Ботев Враца.

Левски и Божинов официално се разделиха, нападателят отново с благодарности към феновете

Левски и нападателят Валери Божинов официално се разделиха. Още в началото на юни стана ясно, че Петър Хубчев не смята да разчита на Божинов, а д...

"Добро начало за нас, но допуснахме 2 гола от наши грешки. Реагирахме бързо и Слава Богу се получи. Важното, което видях е, че Доминик се справи отлично при центрирането за втория гол, там където други ще паднат, той се задържа на крака и пласира чудесно центриране за гола. Резултатът показва, че нещата са добре. Страхотно впечатление ми направи Доминик Янков, който ни върна в мача", допълни той. 

А какво заяви Божинов наскоро за своите планове - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!