Михайлов за новата база: Това е сбъдната мечта, благодаря на всички!


Михайлов за новата база: Това е сбъдната мечта, благодаря на всички!

1584 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов изнесе пламенна реч по време на откриването на новата база на националния отбор в Бояна, че това е сбъдната мечта .

Той благодари на всички спомогнали за осъществяването на проекта и заяви, че през последните 20 години не е чувал толкова хубави думи по негов адрес.

"Това е изключителен ден за нас. Не бях чул в последните 20 години да се кажат толкова хубави неща за мен, но е интересно да го чуе човек.

Искам да благодаря на министър-председателят г-н Борисов, който помогна за това нещо да се получи. Както и на УЕФА и ФИФА. Благодаря на моето семейство, което ме изтърпя в последните 6 години.

Благодарен съм и на моите колеги от Изпълкома на БФС и на администрацията на централата, защото не беше лесно. Наистина съм много развълнуван. Благодаря още веднъж на всички и нека да ни е честита новата база в Бояна“, заяви още Боби Михайлов и добави:

Това е сбъдната голяма мечта за мен и много поколения български футболисти. Едната мечта я сбъднах с моите колеги, а сега вече като ръководители успяхме да направим тази база.

Датата не е избрана случайно. Гостите бяха много впечатлени от това, което сме направили. Доволни са и не съжаляват нито за едно евро, което са дали.“

Много трудно се сдържах да не се разплача, но все пак има доста хора и не съм на 20 години. Успях да се сдържа. Тази седмица беше добра за българския футбол с класирането на 19-годишните и победата над Беларус.

Имаме доста добри отношения и с УЕФА, и ФИФА. Инфантино беше зает, но ще дойде на официална визита в България. За Национален стадион трябва да питате министъра."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички