Пореден скандал: Бивш съдия избухна срещу Борислав Михайлов


Пореден скандал: Бивш съдия избухна срещу Борислав Михайлов

1576 0

Бившият съдия Христо Ристосков предприе поредна атака срещу президента на БФС Борислав Михайлов. Скандалният рефер, който живее от години в Австрия, за избухна с обиден пост във фейсбук.

На снимка над поста му е качен клипът на Боби Михайлов след мача с Люксембург, в който шефът на БФС не се държи особено адекватно.

Постът на Рискосков гласи:

"Абе, мишко пияна, който и да ми звъни, имаш много неясна съдба. Имам приятели, по-силни от тях, пиян селяндур тъп",

След известно време добавя още обидни реплики и твърди, че не го е страх, като намеква за предполагаем телефонен тормоз. Постовете предизвикват доста харесвания. Както и един коментар, който гласи: "Да не ти пука, Перуката е пътник."

Преди броени дни Христо Ристосков даде скандално интервю в "7 дни спорт". Той предупреди, че Борислав Михайлов ще си замине точно като  Мишел Платини или боса на ФИФА Сеп Блатер.

Името на Христо Ристосков нашумя, след като бяха изкарани записи с гласа на Иван Леков, който се оплаква, че е заплашван от австрийски номера. Тогава скандалният съдия определи записите като "дивотии".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички