Лечков наглее: Нормално е Боби да пийне, вие не пиете ли? (ВИДЕО)


Лечков наглее: Нормално е Боби да пийне, вие не пиете ли? (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1550 0

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира измъчената победа на футболните ни национали с 4:3 над Люксембург.и поведението на Борислав Михайлов след мача.

Лече заяви в "Събуди се" пред Нова телевизия, че не вижда проблем във факта, че Боби Михайлов си беше пийнал след инфарктния мач.

Веселият Боби Михайлов: Първи сме в групата, но това няма да е така накрая (ВИДЕО)

"Вие на коктейли не сте ли били?! Нормално е да се пийне по едно малко. Какво толкова е станало? Човекът се радва на  успеха на националите".

“Винаги съм казвал, че когато се започне някаква квлификация, трябва да се мисли мач за мач. Говоря от моя гледна точка и винаги съм оптимист.

Цикълът на Боби напълни бг футбола с чужденци

Но трябв да бъдем реалисти и да си зададем въпроса имаме ли шанс да се класираме на това световно първенство? Аз лично за първи път се съмнявам, че това ще стане.

"И го казвам с положителен смисъл, за да няма напрежение върху футболистите. Всички разбираме от футбол, има 7-8 милиона разбирачи в България. Успехът има много бащи, но когато има неуспех - той има само една майка”, не спря да се изкарва жертва Лечков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички