Лъчо Танев посочи двата големи проблема на българския футбол

Агентът Лъчезар Танев обяви кои са най-големите проблеми на българския футбол и сподели, че Борислав Михайлов не е най-големият виновник за състоянието му. Той заяви, че ако продължи да се оказва натиск и търсен на влияние, няма да имаме никакъв футбол.

"Искам да акцентирам на две неща. Със сигурност най-големият виновник не е Боби Михайлов. Не го казвам, защото сме приятели, а защото знам нещата какви са. Не случайно се води разследване на съдийската комисия. Ако има неща, които са нерегламентирани между отношенията на съдии и клубове, това изопачава крайния резултат на един футболен мач", заяви той пред "Дарик".

Боби Михайлов: Обмислях оставката си отдавна

Вече бившият президент на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, заяви, че много отдавна обмисля оставката си и тя няма нищо общо с изказв...

"Другият проблем е свързан с детско-юношеския футбол, в който от много години се опитваме да вкараме методология отвън. Благодарение на министъра на спорта, на правителството и премиера има такива средства, които са осигурени. Ако няма методология, тези пари отиват в канала. Грешките на Боби Михайлов са прекалено многото компромиси. Той си има своите недостатъци със сигурност, но истината е много по-дълбоко. Ще има натиск и търсен на влияние. Ако това не се изчисти, никакъв футбол няма да имаме. Ако нямаме свестен детско-юношески футбол, нищо няма да се случи.

А коя, според Боби Михайлов, е най-голямата му грешка - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!