Лъчо Танев посочи двата големи проблема на българския футбол


Лъчо Танев посочи двата големи проблема на българския футбол

12340 0

Агентът Лъчезар Танев обяви кои са най-големите проблеми на българския футбол и сподели, че Борислав Михайлов не е най-големият виновник за състоянието му. Той заяви, че ако продължи да се оказва натиск и търсен на влияние, няма да имаме никакъв футбол.

"Искам да акцентирам на две неща. Със сигурност най-големият виновник не е Боби Михайлов. Не го казвам, защото сме приятели, а защото знам нещата какви са. Не случайно се води разследване на съдийската комисия. Ако има неща, които са нерегламентирани между отношенията на съдии и клубове, това изопачава крайния резултат на един футболен мач", заяви той пред "Дарик".

"Другият проблем е свързан с детско-юношеския футбол, в който от много години се опитваме да вкараме методология отвън. Благодарение на министъра на спорта, на правителството и премиера има такива средства, които са осигурени. Ако няма методология, тези пари отиват в канала. Грешките на Боби Михайлов са прекалено многото компромиси. Той си има своите недостатъци със сигурност, но истината е много по-дълбоко. Ще има натиск и търсен на влияние. Ако това не се изчисти, никакъв футбол няма да имаме. Ако нямаме свестен детско-юношески футбол, нищо няма да се случи.

А коя, според Боби Михайлов, е най-голямата му грешка - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички