Лъчо Танев посочи двата големи проблема на българския футбол


Лъчо Танев посочи двата големи проблема на българския футбол

10540 0

Агентът Лъчезар Танев обяви кои са най-големите проблеми на българския футбол и сподели, че Борислав Михайлов не е най-големият виновник за състоянието му. Той заяви, че ако продължи да се оказва натиск и търсен на влияние, няма да имаме никакъв футбол.

"Искам да акцентирам на две неща. Със сигурност най-големият виновник не е Боби Михайлов. Не го казвам, защото сме приятели, а защото знам нещата какви са. Не случайно се води разследване на съдийската комисия. Ако има неща, които са нерегламентирани между отношенията на съдии и клубове, това изопачава крайния резултат на един футболен мач", заяви той пред "Дарик".

"Другият проблем е свързан с детско-юношеския футбол, в който от много години се опитваме да вкараме методология отвън. Благодарение на министъра на спорта, на правителството и премиера има такива средства, които са осигурени. Ако няма методология, тези пари отиват в канала. Грешките на Боби Михайлов са прекалено многото компромиси. Той си има своите недостатъци със сигурност, но истината е много по-дълбоко. Ще има натиск и търсен на влияние. Ако това не се изчисти, никакъв футбол няма да имаме. Ако нямаме свестен детско-юношески футбол, нищо няма да се случи.

А коя, според Боби Михайлов, е най-голямата му грешка - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама