Легенди на Реал Мадрид и Барселона идват в България за мача на Бербатов срещу Фиго


Легенди на Реал Мадрид и Барселона идват в България за мача на Бербатов срещу Фиго
Снимка: БГНЕС

2885 0

Луиш Фиго даде специална пресконференция за предстоящия двубой All-Stars 2017, който е подготвен от фондацията на португалеца и тази на Димитър Бербатов. Носителят на "Златната топка" обяви и част от играчите, които ще присъстват по време на великолепното зрелище, което ни очаква на 14-и юни на стадион "Васил Левски".

"Франческо Толдо, Йенс Леман, Мичел Салгадо, Роберто Карлош, Деко, Максуел, Робер Пирес. Това са играчи, които са потвърдили своето участие в предстоящия двубой.

Много още хора ще дойдат със сигурност. Много играчи казват "да" на такива събития. Някои обаче имат и други задължения - някои са треньори, имат предавания. Факторите са много. Остава да видим какво ще стане до края на сезона и ще видим кои ще дойдат", каза Фиго.

Димитър Бербатов обаче не разкри ново име от тези, които ще играят в неговия отбор.

"Не мога да обявя ново име, защото се движим по определен начин на действие. Надявам се, хората ще бъдат радостни от това, което ще чуят. Пазим най-доброто за накрая. Всичко това го правим за да се получи един празник", каза българският нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички