Берба призна с кой английски тим е преговарял и кога го е искал Ливърпул


Берба призна с кой английски тим е преговарял и кога го е искал Ливърпул
Снимка: БГНЕС

2238 0

Димитър Бербатов призна, че през зимата е имал разговори с няколко английски тима, а отборът от Висшата лига, който го е искал, е бил Съндърланд.

"Черните котки" търсеха партньор на Джърмейн Дефоу в атака, като Дейвид Мойс е пожелал българина, но след първоначалните разговори не е имало конкретно предложение от отбора, който по всичко изглежда ще изпадне през тази година.

"Ако трябва да съм честен, разговарях с няколко мениджъри, а единият отбор беше Съндърланд. След това обаче не ме потърсиха повече. Искам да играя отново във Висшата лига. Все още съм във форма, грижа се добре за себе си. Просто искам да играя", каза Бербатов пред Sky Sports.

В същото време един от водещите на "Goals on Sunday" го попита каква е била ситуацията около трансфера му в Тотнъм, тъй като по информация на Sky тогава той е бил искан и от Ливърпул.

"Никога не съм бил в контакт с Ливърпул. Но още тогава Манчестър Юнайтед се интересуваше от мен. Агентът ми беше разговарял с тях, но не знам какво точно стана. В крайна сметка, преминах в Тотнъм", поясни българският топ нападател.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички