Георги Илиев: Чист съм, не знам кой болен мозък роди тази помия!!


Георги Илиев: Чист съм, не знам кой болен мозък роди тази помия!!
Снимка: Оф. сайт на Левски

9899 0

Халфът Георги Илиев, който бе освободен със скандал от Черно море, заяви, че е чист пред съвестта си и не знае откъде е дошла атаката срещу него и петима от съотборниците му. Днес Илиев завърши на трето място в анкетата за "Футболист на футболистите" и за първи път говори публично за скандала.

"Само едно нещо искам да кажа и да приключа: Само един болен мозък, един развален мозък, може да роди такива неща. Ние сме хора, които няма какво да крием. Ако някой има някакви претенции, ние сме хората, които искаме истината да излезе наяве, не да ни заливат с помия. Аз съм с чиста съвест, пред себе си, пред Господ, пред всички, които ме познават. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм. За мен винаги е било водещо това, което имаш в себе си като чувства, като ценности. Хартийките в банката са за тези, които си създават тези истории", коментира опитният футболист пред медиите.

"Нямам идея откъде дойде това. Оттук нататък - накъде? Не знам, тези последни няколко дни са толкова тежки, че не ми е останало време да мисля за футбол. Нямам идея кой ме обвинява, за да заведа дело срещу него. Въпросите за детекторите на лъжата - към хората с обвиненията. Никой не излезе с името си да ни обвини, само подхвърляния в медиите", допълни той.

"Много съм щастлив за тази награда, защото идва в момент, в който изживяваме страхотно тежки моменти. Не само аз, моето семейство, семействата на други момчета", каза той конкретно за признанието от професионалните футболисти към него. Вижте в този материал какви са обвиненията към Илиев и петимата му колеги, доскоро играли в Черно море.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички