Потвърди се версията, че играчите на Черно море са били на два различни детектора


Потвърди се версията, че играчите на Черно море са били на два различни детектора
Снимка: Официален сайт на Черно море

8919 0

Шестимата отстранени футболисти на Черно море заради симулативна игра в мача с ЦСКА, са се подложили на повторен детектор на лъжата, след като това първо е било направено от ръководството на клуба.

Новината бе потвърдена от фирмата “Детект БГ” ЕООД, която е организирала втория тест, информира "Спортал". Първият е бил по-рано, като се е извършил от друга фирма, чието име, поне към момента, не е известно. Не е ясно какви са били резултатите на първия, но именно заради него се смята, че Георги Илиев, Виктор Генев, Пламен Димов, Петър Витанов и двамата вратари - Георги Китанов и Иван Дюлгеров бяха извадени от групата за двубоя с Лудогорец.

Именно лидерът и капитанът на “моряците” е бил човекът, който лично се е свързал с компанията, за да се подложи на втори тест заедно със своите съотборници. Представител на “Детект БГ” ЕООД е пътувал до морската ни столица вчера, за да се срещне с футболистите и проведе втория тест. От фирмата дори са посъветвали футболистите, предвид различните резултати между първия и втория детектор, да се подложат на трети, независим тест.

А какви точно са били въпросите, на които са отговаряли играчите - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички