Български клуб е канил юноша на Тотнъм, играл и в Ливърпул


Български клуб е канил юноша на Тотнъм, играл и в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2911 0

Централният защитник на Аланияспор Стивън Коулкър, който е възпитаник на Тотнъм, е можел да играе в българската Първа лига. 27-годишният футболист има 29 мача за първия тим на "шпорите", играл е под наем и за Ливърпул, за който е записал 4 мача. Коулкър е получил оферта от български клуб в началото на 2018 година.

"Бях добре в Куинс Парк рейнджърс, докато не седнах зад волана в нетрезво състояние. Благодарен съм, че ме спря полицията, защото можеше да стане какво ли не. След това КПР скъса договора си с мен и останах без клуб. Бях много депресиран, но не преставах да тренирам и да чакам своя шанс. Имах много оферти с добри пари: от Китай, Украйна и България, но реших да изчакам по-интересни варианти. В Англия никой не се нуждаеше от мен, но един ден ме покани шотландският Дънси Юнайтед", призна защитникът, цитиран от Setanta Sports.

Коулкър игра на "Анфийлд в периода януари - май 2016 г., под наем от КПР. Бранителят няма мач като титуляр с червената фланелка, влизал е три пъти като резерва - при равенството 3:3 с Арсенал на "Анфийлд", срещу Манчестър Юнайтед и Норич. Вижте историята на нападателя на ЦСКА Томи Юрич в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички