Робърта: Искам да стана голмайстор на Левски, но фокусът ни е титлата


Робърта: Искам да стана голмайстор на Левски, но фокусът ни е титлата
Снимка: Оф. сайт на Левски

1941 0

Нападателят на Левски Найджъл Робърта говори за целите пред тима през сезона, както и за обстановката в "синята" съблекалня. Националът на Кюрасао призна, че би се радвал да стане голмайстор на тима, но това за него е второстепенно по важност.

"Прочетох много неща за Костов. Не съм видял достатъчно от него, но си давам сметка, че е добър футболист, който е вкарвал доста голове за Левски. Аз също бележа много и се представям добре, щастлив съм от този факт. Ще бъде страхотно, ако стана голмайстор на тима, но фокусът е насочен изцяло към титлата. Ние се нуждаем от нея. Това дали ще стана голмайстор на отбора е от второстепенно значение в момента", коментира Робърта пред "Диема Спорт".

"Кой е най-добрият ми приятел тук? Всички ме посрещнаха добре и веднага се почувствах като част от отбора. Този тим е като едно истинско семейство – всеки е много близък с другия. Иначе за първи път излязох да разгледам града с Нашименто. Мога обаче да заявя категорично, че колективът е изключителен", допълни нападателят.

"Не знаех много неща за Левски, честно казано. Когато дойдох, видях стадиона. Говорих с доста хора за клуба и забелязах в интернет, че хората се вълнуват много от Левски и ЦСКА. После разбрах, че това е най-голямото дерби в българския футбол. Левски е огромен клуб с невероятни фенове. Трябва да направиш всичко за тях и те ще ти се отплатят със същото", каза още новата звезда на "сините". Вижте историята му преди да дойде в Левски в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички