Робърта: Искам да стана голмайстор на Левски, но фокусът ни е титлата

Нападателят на Левски Найджъл Робърта говори за целите пред тима през сезона, както и за обстановката в "синята" съблекалня. Националът на Кюрасао призна, че би се радвал да стане голмайстор на тима, но това за него е второстепенно по важност.

"Прочетох много неща за Костов. Не съм видял достатъчно от него, но си давам сметка, че е добър футболист, който е вкарвал доста голове за Левски. Аз също бележа много и се представям добре, щастлив съм от този факт. Ще бъде страхотно, ако стана голмайстор на тима, но фокусът е насочен изцяло към титлата. Ние се нуждаем от нея. Това дали ще стана голмайстор на отбора е от второстепенно значение в момента", коментира Робърта пред "Диема Спорт".

Разкриха сумата, която от Левски са платили за Робърта

През това лято Левски прилвече нападалят Найджъл Робърта от Камбюр. Националът на Кюрасао пък бе един от тримата чужденци, за когото бе платена т...

"Кой е най-добрият ми приятел тук? Всички ме посрещнаха добре и веднага се почувствах като част от отбора. Този тим е като едно истинско семейство – всеки е много близък с другия. Иначе за първи път излязох да разгледам града с Нашименто. Мога обаче да заявя категорично, че колективът е изключителен", допълни нападателят.

"Не знаех много неща за Левски, честно казано. Когато дойдох, видях стадиона. Говорих с доста хора за клуба и забелязах в интернет, че хората се вълнуват много от Левски и ЦСКА. После разбрах, че това е най-голямото дерби в българския футбол. Левски е огромен клуб с невероятни фенове. Трябва да направиш всичко за тях и те ще ти се отплатят със същото", каза още новата звезда на "сините". Вижте историята му преди да дойде в Левски в този материал. 

Още по темата

Please select answer!