БФС ще говори по наболелите теми на извънредна пресконференция


БФС ще говори по наболелите теми на извънредна пресконференция

13687 0

Ръководството на Българския футболен съюз свика извънредна пресконференция във вторник, на която ще се разискват "наболелите теми" в родния футбол от последните седмици. Срещата е насрочена за 15 часа в Националната футболна база в Бояна, където представители на БФС ще отговарят на въпроси на медиите.

В съобщение на уеб страницата на съюза става ясно, че на пресконференцията ще се обсъждат широко дискутираните в публичното пространство теми, засягащи работата на БФС. 

По всяка вероятност става въпрос за разкритията срещу Футболната централа относно това как се харчи бюджетът, както и кой всъщност е президент на съюза, след като Йордан Лечков многократно се провъзгласи за шеф на БФС, въпреки че в Търговския регистър е записано името на Михаил Касабов.

По-късно през седмицата, на 28 ноември, ще се състои и среща на Изпълкома на БФС. Там се очаква да се изясни въпроса с конгреса, на който ще се избере нов президент на централата. След нея представители на футболния съюз отново ще дадат изявление пред медиите.

Междувременно стана ясно, че спортният министър Красен Кралев назначил проверка на БФС още в края на миналия месец (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама