Кралев наредил проверка в БФС още на 28 октомври

Спортният министър Красен Кралев е наредил проверка в БФС, която да установи как се харчат държавните пари, превеждани на футболната централа, още в края на октомври месец. Това пише вестник "24 часа", след като вчера bTV пусна свое разследване, което внушава, че БФС е правил злоупотреби с отпуснатите суми.

Кралев е разпоредил проверка за това как се харчат средствата на държавата още на 28 октомври. Проверените средства са за периода 2015-2018 година. "24 часа" съобщава още, че до момента при регулярни проверки, дори и от НАП, няма открито никакво нарушение. Твърдението е на заместник-изпълнителният директор Антон Попов.

Съдиите излязоха с декларация против обвиненията в корупция

Съдийската комисия към БФС излезе с декларация против обвиненията срещу тях в корупция. Решението за нея бе взето на днешната среща в Бояна на ре...

Финансирането от страна на министерството идва по две програми. Едната е за детски и масов спорт, коитовсяка година са над 500. За всеки от тях се правят по 20 комплекта. Повече за разследването по темата вижте в този материал. 

Етикети:

Още по темата

Please select answer!