10 от Хебър издържаха срещу Спартак Варна в първото истинско домакинство (ВИДЕО)


10 от Хебър издържаха срещу Спартак Варна в първото истинско домакинство (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1655 0

Хебър Пазарджик дебютира на своя стадион "Георги Бенковски" в Първа лига едва в 20-ия кръг на надпреварата, когато записа нулево равенство с последния във временното класиране - Спартак Варна. 

Двата тима водят ожесточена битка в дъното на класацията, след като Хебър е предпоследен с 13 точки след 20 срещи, докато "соколите" имат с 4 по-малко в дъното на надпреварата. 

Първата среща между двата тима през кампанията завърши с победа от 1:0 за гостите във Варна, а е любопитно да се отбележи, че те играха и във Втора лига през миналия сезон. Тогава те си размениха по един домакински успех - 1:0 за Спартак и 2:1 за Хебър. 

В днешния двубой домакините изиграха последния четвърт час от двубоя с човек по-малко, след като Ивайло Михайлов си изкара втори жълт картон за спъване на Иван Йорданов. През първата част той получи официално предупреждение заради разправия с Бен Карамоко.

Двата тима оформиха общо 30 нарушения по време на срещата, 17 от които за домакините. Те обаче бяха по-пасивни в предни позиции, което си личи и от статистиката при головите ситуации.

Следете Първа лига НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички