ЦСКА 1948 надви Хебър в официалния дебют на наставника си Тодор Янчев (ВИДЕО)


ЦСКА 1948 надви Хебър в официалния дебют на наставника си Тодор Янчев (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1063 0

ЦСКА 1948 успя да се справи с Хебър на националния стадион "Васил Левски", побеждавайки пазараджиклии с 2:0 в мач от Първа лига. Автори на попаденията бяха Ивайло Чочев и Алекс Колев.

Срещата стартира чудесно за домакините. Георги Русев имаше възможността да отбележи в деветата минута, но Микулич успя да се справи, като бе заел добра позиция. Малко по-късно стражът на Хебър осуети плановете и на Ангел Бастунов със спасяване.

4 минути преди края на първата част падна и попадението на Чочев. Футболистът на "червените" се възползва от грешка в средата на терена на гостите и се озова сам срещу Микулич, като не трепна и съумя да открие резултата.

През втората част доминацията на "армейците" продължи. Само и единствено добрите намеси на Звонимир Микулич опропастиха шансовете на "червените", от които не успяха да се възползват Ивайло Чочев и Октавио. В самия край на мача бе отсъдена дузпа за домакините след игра с ръка на противников футболист. Алекс Колев застана зад топката и вкара, оформяйки крайното 2:0.

С победата момчетата на Тодор Янчев запазват третата си позиция в класирането и вече са с актив от 39 точки. Хебър пък продължава да е на 15-то място с 12 пункта. Следващия мач на "червените" е гостуване на Ботев Враца, а футболистите на Владо Манчев ще са домакини на Спартак Варна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички