От Спартак Варна: Сбъднахме голяма наша мечта, остава всичко да се решава на терена


От Спартак Варна: Сбъднахме голяма наша мечта, остава всичко да се решава на терена
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1709 0

Стефан Калименов от Спартак Варна написа публикация в личния си профил в социалната мрежа Facebook. В нея той обявява, че една от големите мечти на клуба е реализирана. В заключение допълва, че остава "всичко да се решава на терена и по трибуните". Публикуваме поста без редакторска намеса:

"Соколи,

Вчерашният ден беляза успешния край на поредна драма , свързана с клуба и реализирането на една огромна наша мечта. След ходене по мъките, продължило почти половин година, вече всички необходими документи са налице и стадион Спартак може да се похвали с напълно законно осветление, което е и най- модерното в страната.

Бих желал горещо да благодаря на всички, взели участие в това дело - г- н Павлин Николов, служители и привърженици на клуба, доставчици, специалисти и работници.

Специални благодарности към отговорните фактори на Община Варна и ангажираните с проекта нейни служители, които бяха неотлъчно до нас в най- важните моменти и ни оказаха безценна помощ при реализирането на тази наша голяма мечта.

Направихме още една огромна крачка напред и оттук нататък остава вече да решим всичко само и единствено на терена и на трибуните.

Честито, спартаклии!" - написа Калименов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички