Временният треньор на Берое след оцеляването в елита: Благодаря на всички фенове, които ни подкрепяха във Велико Търново


Временният треньор на Берое след оцеляването в елита: Благодаря на всички фенове, които ни подкрепяха във Велико Търново
Снимка: beroe.bg

1453 0

Треньорът на селекцията на Берое до 17 години Иван Желев, който води мъжкия отбор в баража за оцеляване в Първа лига, коментира победата с 1:0 над Спортист Своге на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. С този успех заралии запазиха мястото си в елита през следващия сезон.

Желев изведе тима, след като се стигна до раздяла с Николай Киров – Белия и екипа му.

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТА

Искам да благодаря на всички привърженици на Берое, които дойдоха до Велико Търново, както и на домакините от Велико Търново. Ясно е, че в нашия отбор има по-класни футболисти и беше важно да го докажем. Всичко е свързано, и концентрация, и други неща, които се изискват, радостно е, че днес се получи. Хубавото е, че издържахме и победихме“, започна коментара си Желев.

Не искам да коментирам нещата, които са били досега. Важно е какво ще се случи отсега нататък в клуба. Имаше промяна в начина, по който искаме да играем, но имахме предимството, че противникът не знаеше как ще играем и момчетата доколкото можаха, изпълниха. В момента лесно могат да се намерят записи на техни мачове и изгледахме всичко, което можахме, продължи той.

„Анализите е най-добре да го правят хората от ръководството. За мен важното е да работя в Берое. Ръководството решава кой ще е треньор, аз нямам лиценза да бъда старши треньор“, каза още той.

ВИЖТЕ ТУК РЕПОРТАЖ ОТ ДРАМАТИЧНОТО ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЕРОЕ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички