Венци Христов в абсурдна ситуация под Аязмото


Венци Христов в абсурдна ситуация под Аязмото

2577 0

В Берое не знаят какво искат да правят с нападателя Венци Христов, пише "7 дни спорт", според който клубното ръководство не иска да продава национала, но пък треньорският щаб не е решил дали да разчита на него през пролетния дял от шампионата.

Ситуацията се усложнява допълнително и от факта, че договорът на Христов под Аязмото е до края на сезона и след това той може да си тръгне като свободен агент.

Както е известно, треньорът Петър Хубчев не е в цветущи отношения с Венци Христов, както и с някои от останалите си основни футболисти. Наставникът промени позицията на национала, като от върха на атаката го прати отляво. През пролетта Венци обаче рискува да се задържа повече на пейката и за това желанието на футболиста е да продължи да се развива зад граница. До момента обаче конкретна оферта в офисите на Берое не е пристигнала нито от чужбина, нито от България.

Тимовете от родната А" група пък няма смисъл да си правят труда да поглеждат към Христов. Шефовете на Берое на този етап са определили национала за непродаваем у нас, при каквито и да е условия.

В офисите на клуба са притеснени, че може да се повтори ситуацията от миналата зима, когато националът бе пред трансфер в ЦСКА, който в крайна сметка не се осъществи. Сега под Аязмото се чака нова офанзива за Венци от страна на Стойчо Младенов, но Илко Русев и останалите в борда на директорите на "Берое" нямат намерение да позволят да бъдат излъгани отново от ръководството на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички