Национали заменят Буш и Кукоч на "Армията"


Национали заменят Буш и Кукоч на "Армията"
Снимка: Иван Йочев

1800 0

Двама национали почти сигурно ще подсилят ЦСКА до края на идната седмица. Става въпрос за левия бек Петър Занев и централния нападател Венци Христов, пише "Стандарт".

Българите са гласени за заместници на Тончи Кукоч и Серджиу Буш, чиито продажби са въпрос на часове. Хърватинът ще се озове в Украйна срещу 200-250 хиляди евро, докато Палермо е извадил 1 милион евро за румънския голаджия.

Занев играе за руския Амкар, но според запознати не е много доволен от положението там. Левият бек играе редовно, но тимът се бори да не изпадне. Освен това сривът на рублата намали драстично заплатите при "братушките", тъй като всички договори се подписват в местна валута.

Сагата с Венци Христов е на път да приключи, след като Берое ще изпусне нападателя без пари през лятото. От Стара Загора са се навили да дадат национала срещу солиден процент при трансфер в чужбина. Самият Венци иска в ЦСКА, но засега се проточват преговорите с мениджъра му Милен Георгиев.

Александър Томов призна, че очаква още две попълнения, но не спомена имена. Според него продажби на титуляри са на дневен ред. ЦСКА обаче има и вараинт "Б" за бюджета, ако сделките не се осъществят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички