ЦСКА иска национал без пари срещу процент при трансфер


ЦСКА иска национал без пари срещу процент при трансфер
Снимка: БГНЕС

1430 0

ЦСКА подема нова офанзива по привличането на звездата на Берое Венцислав Христов, съобщава "24 часа". 26-годишният национал бе силно желан от треньора Стойчо Младенов миналата зима, но тогава тимът от Стара Загора го даде под наем на Металург (Донецк). Венци обаче не успя да се наложи в Украйна и изигра само 3 мача за Металург. След това той се завърна под Аязмото.

"За Венци Христов мога да кажа, че имаме 3 оферти от чужбина и една от български отбор. Ще бъдат разгледани и анализирани внимателно, за да преценим най-доброто за футболиста, но и за Берое, с който до лятото има действащ договор", призна мениджърът на играча Милен Георгиев.

"Червените" предлагат на Берое Христов да дойде на "Армията" без пари, като в замяна е обещан процент при бъдещ трансфер на софиянеца в чужбина. "Зелено-белите" може и да склонят на тази оферта, защото през лятото Христов става свободен агент и тогава няма да вземат и стотинка за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички