Треньорът на Берое Петър Колев разкри какво е бъдещето на ветерана Мартин Камбуров


Треньорът на Берое Петър Колев разкри какво е бъдещето на ветерана Мартин Камбуров
Снимка: Lap.bg

1769 0

Берое загуби своя последен мач за сезон 2020/21 в Първа лига. Старозагорци отстъпиха на ЦСКА с 0:2, а след края на срещата наставникът на "зелените" Петър Колев обяви, че отборът му е играл по-добре, отколкото е очаквал:

"Смятам, че се представихме по-добре от това, което очаквах. Изиграхме достойно последния мач, който беше без значение. Нещата не се объркаха в тези няколко срещи, а доста преди това. Това е просто наследство от това, което се случи в съблекалнята и в клуба през последните няколко месеца", каза той.

"Благодарности към всички играчи, които останаха до последно. Надявам се никога повече да не допускаме такива ситуация, за да можем да се борим и в плейофната фаза. Смятам, че днес само петима от хората, които бяха на терена, имат договор за догодина. Другите са напускащи и това по никакъв начин не улеснява работата ми. Смятам, че това не трябва да се допуска повече", призна Колев.

"Имаме хора, които по различни причини не бяха в групата за мача. Предстои ни една мащабна селекция. Този процес продължава целогодишно. Имаме набелязани хора и водим много разговори. Когато има нещо конкретно, ще бъде обявено в клубния сайт", допълни треньорът на Берое.

"На Макута договорът му за преотстъпване свърши. Фал и Камбуров имат договори и продължават да са част от тима. Нямаме фикс идея. На различните позиции, които ни трябват хора, търсим качествени играчи, без значение дали са българи, или не", завърши Петър Колев пред камерите на Диема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички