Любослав Пенев към феновете на ЦСКА: Голямо благодаря и до скоро


Любослав Пенев към феновете на ЦСКА: Голямо благодаря и до скоро
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3245 0

ЦСКА завърши сезона в Първа лига с победа над Берое. Срещата се изигра на стадион "Българска армия", а след нейния край наставникът на "червените" Любослав Пенев, че въпреки че мачът не е имал значение, това е целта пред клуба - да няма отпускане:

"Протече добре срещата. Вкарахме бързи голове в началото на първото и второто полувреме. Второто полувреме беше едно спокойствие. Изиграхме един добър, стегнат, дисциплинирам мач. Без значение, че е последен двубой, това е нашият ангажимент – да няма отпускане. Сега вече могат да се отпуснат футболистите, защото имат ваканция, но не преди и по време на мач", заяви треньорът пред камерите на Диема.

"Знаем на какви позиции търсим хора. Преговаряме. Това ни предстои. Работим по тази тема от известно време. Сега ще имаме повече време. Не мога да кажа кои днес изиграха последния си мач, ще видим, ще видим", каза още Пенев.

"Футболистите на ЦСКА, към които се говори, че има интерес, си имат договор. В края на сезона и началото на следващия е трансферен период. Съвсем нормално е да се коментират футболисти, които играят добре. Тези два месеца съм доволен от момчета за труда и старанието. Едва ли ще ви кажа в момента къде намирам разликите, в сравнение с момента, когато дойдох. Имам ясни и точни идеи как да развивам отбора", допълни наставникът на "червените".

"На феновете им благодаря за подкрепата, въпреки че беше в 1-2 мача. За купата основно. Много скоро ще сме заедно, още юли месец започваме с мачовете. Да се надяваме до тогава всичко да е по-добре. Голямо благодаря и до скоро!", каза за финал Любослав Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички