След "дъното" за Берое: Поредна треньорска глава в Първа лига падна - Николай Киров е аут


След "дъното" за Берое: Поредна треньорска глава в Първа лига падна - Николай Киров е аут
Снимка: Lap.bg

3049 0

Берое загуби от Хебър Пазарджик и по този начин се озова на 14-ата позиция в Първа лига. Така пред тима от Стара Загора ще има бараж за оставане в елита на България. Той ще бъде срещу Спортист Своге и ще се състои в събота, 10.06, от 17:30 часа.

След незадоволителните резултати обаче "заралии" станаха поредният клуб, който се разделя със своя наставник през този сезон. На официалния сайт на Берое бе обявено, че Николай Киров няма да бъде треньор на отбора повече.

Той няма да води тима в предстоящия бараж, нито през следващата кампания. Треньорският екип на тима от Стара Загора също ще бъде подменен, като до края на деня ще е ясен новият наставник.

Ето какво написаха от клуба:

"Николай Киров и досегашният треньорски екип няма да води тима в предстоящия бараж за място в efbet Лига през следващия сезон. Двубоят срещу „Спортист“ (Своге) е на 10 юни от 17:30 ч., а до края на деня ще бъде обявен и стадионът, на който ще се играе срещата.

Клубът благодари на треньорския екип за съвместната работа, професионалното и коректно отношение и пожелава на всички много успехи занапред!

В предстоящия последен мач за сезона „Берое“ ще бъде воден от екип – Веселин Пенев, Иван Желев и Мирослав Радев!

Веселин Пенев е старши треньор на „Берое“ II, а Иван Желев на тима до 17 г. Мирослав Радев е треньор на вратарите в ДЮШ" - гласи съобщението.

Вижте как Берое отиде на бараж след драма и късни голове с Хебър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички