Подава ли оставка Димитър Димитров - Херо след загубата от Левски?


Подава ли оставка Димитър Димитров - Херо след загубата от Левски?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2035 0

Наставникът на Берое Димитър Димитров - Херо е подал оставка след поражението от Левски за Купата на България, твърди dsport.bg. Специалистът бе крайно афектиран след загубата, като от изказването му си пролича, че може да напусне. По информация на SportLive.bg обаче това не е така - към този момент треньорът на Берое не е подавал оставка.

Херо се оплака от това, че играчите му не го слушат, а при такава ситуация няма какво повече да направи. Той заяви, че поема пълна отговорност за отпадането. Не се знае обаче какво ще бъде решението на шефовете на Берое, които едва ли ще прибързат с приемането на оставката му.

В Берое през годините доказаха своето търпение към треньорската работа. Старозагорския тим се намира в много деликатен момент от сезона, тъй като няма победа в последните три мача за всички надпревари.

Старозагорци заемат петото място в efbet Лига, но им предстои много тежка програма в първенството – домакинство на Лудогорец, гостуване на Локомотив Пловдив, след това мач срещу ЦСКА под Аязмото и визита на Арда Кърджали.

Какво каза Херо след поражението от Левски - четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички