Стоянович: Левски върви на прав път, трябва да продължим така


Стоянович: Левски върви на прав път, трябва да продължим така
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1036 0

Предводителят на Левски Славиша Стоянович остана очарован от представянето на „сините” след успеха им над Берое с 3:1. Стоянович алармира футболистите си да не се главозамайват, тъй като предстои нов тежък тест за отбора му през уикенда срещу Ботев Пловдив.

„Радвам се, че реагирахме добре, тъй като Левски не може да търпи такава игра, каквато беше в неделя. Робърта имаше страхотен ден. Сега можем да говорим за нас, че това е голям мач. Ние сме нов отбор, имаме много нови футболисти. Сега влизат в ритъм, спокойно се запознават между себе си. Вървим на прав път, но трябва да продължим така. Това е само един мач, следващият е в неделя и тогава трябва да покажем своето желание”, коментира Стоянович.

„Специално за самочувствието на отбора това е добре. Добре тренираха на заниманията, но трябва да го показваме и на терена и сериозните мачове. Днес беше така и се надявам и следващите мачове да е така – същата дисциплина и кобминативност”.

„Трябва да се фокусираме на двата фронта. Не сме в удобна зона. Много са трудни всеки мач и не искаме да сме концентрирани само в една надпревара. Трябва да избегнем некомфортна зона в шампионата. Очаквам същата визия и с Ботев Пловдив. Те имат добри футболисти и трябва максимално внимание от нас и да размишляваме трезво след такава победа. Сега идва нов мач в неделя”, завърши Славиша Стоянович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички