Мартин Камбуров категоричен: Има само два варианта за моето бъдеще


Мартин Камбуров категоричен: Има само два варианта за моето бъдеще
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2044 0

По-рано днес се появиха информации, че 41-годишният нападател на Берое - Мартин Камбуров, може изненадващо да се завърне в отбора на Локомотив София, където игра между 2008 и 2010 година. Самият футболист обаче напълно отрече тези слухове пред "Блиц":

"Няма такова нещо. Ще ви кажа как стоят нещата с мен. Вариантите са само два – или слагам край на кариерата си още сега, веднага след мача с Левски. Или ще остана в Берое до края на първенството, след което, както се вика, окачвам бутонките завинаги", разкри Камбуров и добави:

"Двубоят с Левски е в неделя. Максимум четири-пет дни след това ще стане ясно всичко. Ако ще поиграя още малко футбол, ще е само и единствено в Берое и никъде другаде. Ще бъда напълно лоялен към отбора, в който съм в момента и с чийто екип подобрих рекорда за най-много голове в българското първенство", отсече нападателят на Берое.

*Това означава, че има голям шанс последният мач в кариерата на Мартин Камбуров да се състои още тази седмица. Берое посреща Левски в Стара Загора на 12 декември, а това ще бъде последният двубой за двата тима през календарната 2022 година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички