Петър Хубчев вади гладиаторите срещу Черно море


Петър Хубчев вади гладиаторите срещу Черно море
Снимка: Иван Йочев

3983 0

Треньорът на Берое Петър Хубчев обмисля да заложи в ключовия мач с Черно море на гладиаторите в отбора си, пише "7 дни спорт". Под Аязмото са наясно, че край морето ги чака лош терен и агресивен съперник, което няма как да не се отрази на игровото поведение на заралии. За беройци е много важно да запишат най-накрая успех край морето. Трите точки не само ще бетонират Берое на второто място, но при провал на ЦСКА срещу Литекс дори ще доближат тима на една крачка до върха.

От тренировките през седмицата стана ясно, че е много възможно Хубчев да заложи край морето на Михаел Ковачевич. Хърватинът досега е записал само един мач за заралии - при ремито в Разград. Там той бе предпочетен за титуляр от Хубчев точно заради биткаджийския му характер. Сега Ковачевич е опция за Берое, защото звездата на домакините Симеон Райков винаги се губи, срещне ли физически мощен защитник срещу себе си. Точно бившият футболист на Левски се очертава да е големият проблем за Берое. Любимецът на Гонзо е и голмайстор на тима с 3 попадения.

След отличното им представяне срещу Локо Сф, когато вкараха и трите гола за победата, отново сред титулярите ще са други двама здравеняци - Крие Гади и Аласан Н'Дайе. С тях и евентуалното присъствие при титулярите на Ковачевич Берое ще се превърне във Варна в най-високия отбор в "А" група. Това е доста важно при битка с тим като Черно море, който залага изключително много на разиграванията на статични положения в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички