Националният фенклуб на Берое: Стоим зад Хубчев


Националният фенклуб на Берое: Стоим зад Хубчев
Снимка: БГНЕС

16038 0

Националният фенклуб на Берое отхвърли информацията, тиражирана в медийното пространство, че не подкрепя треньора на тима Петър Хубчев. Председателят на фенклуба Дончо Христов обяви, че всички фенове са твърдо зад треньорското ръководство и не са казвали, че са вдигнали жълт картон на Хубчев, нито пък са се изказвали относно това кой футболист да играе в мачовете и кой не.

Ето цялата позиция на СНЦ "Национален фенклуб – Берое Стара Загора“:

СНЦ „Национален фенклуб – Берое Стара Загора”, напълно се разграничава от информацията публикувана днес в редица електронни медии с първоизточник вестник "Стандарт“ относно отношението на феновете спрямо треньора на Берое.

Като председател на сдружението лично проведох разговор с журналиста Матей Бонев. Написаното обаче категорично не отговаря на реалността.“ – обясни председателят на сдружението на феновете Дончо Христов. „Бях попитан дали има разделение в агитката относно подкрепата към Петър Хубчев. Ясно обясних, че такова няма и всички организирани фенове подкрепят това треньорско ръководство и застават твърдо зад Хубчев и екипа му.“

Категорично заявяваме, че няма никакво колебание в агитката относно подкрепата към Петър Хубчев.

Втората тема на спекулации бе позицията ни спрямо оставянето на Жуниор Мапуку на резервната скамейка. „Ние сме фенове на отбора и не е наша работа да казваме кой да играе и кой не. Всеки футболист може да бъде титуляр, но трябва да заслужи това на тренировките. Спортния щаб преценя кой е най-подготвен за всеки мач. Ако Мапуку работи достатъчно той ще бъде на терена“ – обобщи позицията на феновете председателят на СНЦ „Национален фенклуб – Берое Стара Загора“ Дончо Христов.

Искаме ясно да подчертаем нашата позиция, като всички разберат, че няма да търпим спекулации и интриги от никого. Беройското семейство е сплотено. Считаме за некоректно да бъдем цитирани неправилно и да се изопачават наши думи, тъй като това уронва нашият престиж. Заставаме твърдо зад думите си и настояваме информацията да бъде поднесена по достоверен начин от съответните медии които разпространяват информацията. Очакваме и опровержение в същия размер в същите и най-вече във вестник „Стандарт“.

СНЦ Национален фенклуб – Берое Стара Загора

Председател

Дончо Христов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички