От Берое са доволни след мача с Лудогорец - казаха какво ще гонят срещу ЦСКА


От Берое са доволни след мача с Лудогорец - казаха какво ще гонят срещу ЦСКА
Снимка: beroe.bg

1299 0

Безпощадната серия на Берое без успех продължи и в понеделник (26.02)! Заралии отстъпиха на Лудогорец с 0:2 в последния двубой от 22-рия кръг и сега възпитаниците на Ачиари не са побеждавали през последните повече от три месеца. След мача говори неговият помощник Алехандро Сагерас, тъй като старши треньорът е наказан.

"Лудогорец се представя много добре в първенството и в Европа, много окомплектован екип. Опитваме да намерим и нашето лице. Дойдоха много нови играчи, които се напасват. Днес направихме стъпка напред.

Играхме много добре 50 минути. Червеният картон на нашия вратар бе ключов. Успяхме да се представим по най-добрия начин срещу този отбор. С един играч по-малко за тези 45 минути се представихме още по-добре, отколкото първото полувреме.

Отборът на Лудогорец е един отбор от шампионска лига. Не направи много положения за гол, нашите вратари нямаха много сложни топки за справяне, но това е един отбор с рутина, който знае как да играе тези мачове" - започна Сагерас.

Какво ще търси Берое срещу ЦСКА?

За финал бе попитан какво трябва да стори Берое в предстоящия мач срещу друг от тимовете в челото - ЦСКА, за да стигне до добър резултат.

"Трябва да следим стъпките - малко по малко да станем по-добре. Срещу ЦСКА трябва да играем както този път - с човек по-малко бяхме доста добре. Искам да благодаря на нашите фенове, които през целия мач ни подкрепяха" - завърши той. А как се стигна до червения картон - вижте чутовната глупост на вратаря на Берое срещу Лудогорец (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички