Официално: Иван Минчев и Берое се разделят след края на сезона


Официално: Иван Минчев и Берое се разделят след края на сезона
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1604 0

От Берое признаха, че един от футболистите с най-много двубои за отбора в настоящия му състав - Иван Минчев, ще се раздели с клуба след края на сезона. Той има записани 88 мача за старозагорци, като в тях е вкарал 9 гола. Ето какво написаха от Берое на официалния си сайт:

"Днес Иван Минчев ще изиграе последния си двубой за „Берое“. Халфът има договор с клуба за още една година, но постигна споразумение с ръководството на „зелено-белите“ той да бъде прекратен с края на настоящия сезон. Причините за решението на Минчев са лични и семейни.

Ръководството на клуба благодари на Минчев за професионализма, коректността и за съвместната работа и му желае успех занапред! До този момент Минчев има 88 мача за „Берое“, в които реализира 9 попадения.

Ето думите на Минчев след взетото решение:

„Първо бих искал да благодаря на феновете на „Берое“ за всеотдайността и подкрепата, която оказаха в тези три години, през които бях част от този клуб. Клуб, с който се разделям с тъга и определено оставил отпечатък в мен. Благодаря на ръководството, спортно-техническия щаб и на моите колеги за разбирането, прoфесионализма, доверието, което имат към мен и съвместната ни работа. Имахме радостни и трудни моменти, но винаги бях воден от желанието ми за победа на терена и успехи за „Берое“. Решението, което взех определено бе много трудно и е по лични причини.

Бих искал да пожелая на всички да бъдат здрави, да продължават да обичат своя отбор и постигнат много успехи, които клуб като „Берое“ определено заслужава!

Благодаря ви за всичко!".

Междувременно бразилецът Октавио също е пред напускане на Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички