Бразилецът Уелтън от Левски се прицели в още една Купа на България и титлата от Първа лига


Бразилецът Уелтън от Левски се прицели в още една Купа на България и титлата от Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1519 0

Една от бразилските "перли" на Левски - Уелтън, даде интервю пред "Dsport", в което каза няколко думи за победата срещу Берое и след това говори за целите на тима през сезон 2022/23, заявявайки, че всички в клуба мислят как да спечелят още една Купа на България, "а и Първа лига":

"Изпълнихме си целта в мача, така че трябва да сме доволни, защото се справихме. Тренирахме добре и се справихме на терена по време на мача. Това е целта, всеки път, когато излезем на терена да мислим само за победата. Целта е да радваме хората и да постигаме нашите цели, за да бъдем шампиони", започна той.

"Всички хора тук мислим за това как да спечелим още веднъж Купата, а и Първа лига. Трябва да работим много здраво, трябва да бъдем твърди и да гоним всеки път победата, за да се случат тези неща. Хората искат това да даваме най-доброто от себе си и да бъдем шампиони".

На въпрос "Кой е фаворит за титлата?" дясното крило отговори: "Фаворит сме ние Левски! Винаги смятам, че е така. Това обаче без съмнение трябва да се показва там на терена. Трябва да даваме всичко от себе си, за да го постигнем. Трябва да работим много и всички да бъдем изпълнителни, да поддържаме форма, за да си изпълним задачите".

Бразилецът пожела и бързо завръщане в игра на трайно контузения нападател Билал Бари: "Искам да му кажа, че със сигурност операцията е направена по най-добрия начин. Ще се върне възможно най-скоро на терена. Той има добра репутация сред нас. Прегръщам го. Той е важен за мен, за нас, за всички в Левски. Липсва ни, но всичко ще е наред, ще се върне възможно най-скоро".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Опциите пред Станимир Стоилов се увеличават - двама са готови да играят срещу Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички