Николай Киров след Лудогорец: Доста двубои губим по нелеп начин


Николай Киров след Лудогорец: Доста двубои губим по нелеп начин
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2117 0

Наставникът на Берое Николай Киров коментира загубата с 1:2 на своя тим от шампиона Лудогорец като гост на "Хювефарма Арена". Специалистът сподели, че е останал доволен от видяното, но не отрече, че отборът има върху какво да работи още.

Доволен ли е Киров?

"Като дисциплина във фаза защита се старахме много. Нямаше големи и множество опасности пред вратата ни. Нямахме алтернативи в атака, нямаше разнообразие. Получихме контузии и не исках да рискувам. Доволен съм от старанието, доста двубои губим по нелеп начин, трябва да вдигаме главата и мислим нататък", започна Киров.

Свикват ли футболистите със схемите на треньора?

"Това са различен тип двубои. Такива, които тичаш повече без топка. Все още има притеснения като вземем топката. Нямаме бърз преход на контраатака, има върху какво да работим. Следващият двубой ще е коренно различен. Ще се нуждаем от добри действия с топка в крака. Готвим се за Хебър още от утре".

Кой ще е на линия за Хебър?

"Тримата наказани се връщат. Надявам се Мара да успее да се възстанови, не успя за този двубой. За Вини Трибуле трябва да видим ситуацията, за да можем да реагираме и ако не в следващия, то в по-следващия да се завърне", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички