Николай Киров си тръгва от Берое, спрягат Петър Хубчев за негов заместник


Николай Киров си тръгва от Берое, спрягат Петър Хубчев за негов заместник
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2121 0

Наближава краят на сезона в Първа лига, а с това и потенциалните раздели, които може да се случат в клубовете. Берое е на прага на един от най-слабите си сезони от завръщането в елита през 2009 година. Остават само три кръга до приключването на шампионата, а оставането им в елита не е подсигурено.

Берое в търсене на нов треньор

Както и да се развие сезонът, старши треньорът Николай Киров почти сигурно си тръгва от стадиона под Аязмото, информира "Тема спорт". Той пое отбора на пожар по средата на есенния дял след напускането на Петър Хубчев.

"Белия" е малко вероятно да размисли и да остане. Той води Берое в 24 мача – първенство и купа, в които записа 6 победи, 4 равенства и цели 14 загуби. Все по-усилено се говори, че в Стара Загора идва нов инвеститор, който ще поеме собствеността от сдружението, което в момента държи акциите. Очакванията са, че той ще дойде с нов старши треньор. Сред спряганите имена отново е това на Хубчев, като се твърди, че е получил предложение и от Арда. След загубата от Ботев Враца Киров конкретно обяви, че не е доволен от представянето на защитата на своя тим.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички