Николай Киров с конкретно обвинение след загубата във Враца: До края няма да е спокойно


Николай Киров с конкретно обвинение след загубата във Враца: До края няма да е спокойно
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2004 0

Наставникът на Берое Николай Киров отправи конкретно обвинение след загубата на своя тима с 2:0 от Ботев във Враца в среща от 32-ия кръг на Първа лига. Според него защитата на старозагорци не се е представила на ниво в сблъсъка.

"Не може с една промяна така да изглежда цялата тройка"

"Берое се пречупи в крайната линия на защитата. Не може с една промяна така да изглежда цялата тройка. В центъра загубихме двубоя. Дебнехме се повече кой ще направи първата грешка, лошото е, че след 2 минути направихме нова. Груби индивидуални грешки, но трябва да мисли за другия двубой – след само 3 дни е", категоричен бе Киров след загубата.

"Няма значение ротациите. Имаше само една промяна на полувремето и тя беше фатална. Аз съм сигурен, че до края няма да е спокойно. Имаме среща със сериозен състав, който един път съумяхме да победим, но сега ще е коренно различно. Трябва да направим изводи. Спартак показват доста добра игра, липсват им резултати. Днес имаха резултат. Сигурен съм, че двубоят ще е труден".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички