Наздраве! Берое изненада феновете си, осъществи "отдавна жадуван" проект


Наздраве! Берое изненада феновете си, осъществи "отдавна жадуван" проект
Снимка: beroe.bg

1369 0

Берое осъществи прекрасна идея, обявявайки партньорство с местен бар. Работата на двете страни е съсредоточена в изработката на специален вид бира, брандиран с логото на тима. По този начин, освен че феновете на отбора ще могат да се възползват от пивото, те едновременно с това и ще помагат финансово на клуба.

Ето какво написаха "зелените" на своя уебсайт:

"ПФК „Берое“ и биреният бар на Стара Загора „Колобри на бирата“ обединиха усилия в отдавна жадуван проект. „Беройско пиво“ вече е на пазара. Светлата лагер бира се произвежда в подкрепа на ПФК „Берое“ от българска пивоварна, която е сред най-добрите у нас в направата на традиционен лагер.

Бирата е по специална и уникална рецепта на „Колобрите“, като 50 стотинки от всяка продадена бутилка ще се даряват на футболния клуб. Новият 5,5% еликсир е съставен от малц, четири вида хмел, а сред най-отличителните характеристики на „Беройско“ е пълният период на ферментация и отлежаване.

Бирата вече се продава в „Колобри на бирата“, а от 21 септември може да бъде намерена и на щандовете на верига магазини „СиБиЕс“. От следващата седмица на „Беройско“ ще може да се насладите и в някои старозагорски заведения, които ще бъдат обявени допълнително. На 22 септември в 19:16 часа предстои официално представяне на пивото в „Колобри на бирата“, в което ще се включат футболисти и треньори на ПФК „Берое“.

Очаквайте още подробности допълнително!

Наздраве"!

Ето кой опитен футболист привлякоха старозагорци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички