Два отбора от Първа лига са нарушили разпоредбите и са тренирали на групи?


Два отбора от Първа лига са нарушили разпоредбите и са тренирали на групи?

654 0

Берое и Черно море не са спазили разпоредбите на правителството и доскоро са тренирали на групи. В момента обаче това е преустановено. Заралии са водили занимания по трима, четирима и дори с топка, но след сигнали на граждани те са били спрени, пише "Тема Спорт".

Същото е положението и при варненци. Те са прекратили груповите си занимания след случая с ЦСКА, когато се появиха кадри как тренират на базата си в Панчарево. От Черно море се притеснили, че може да бъдат снимани и докладвани и това да доведе до сурови глоби за клуба. Към момента единствено някой отделен играч ходи да тича, но не се водят групови тренировки.

Преди време двама от чужденците в Локомотив (Пловдив) - Лукас Масоеро и Йосип Томашевич, обявиха пред медиите в родините си - Аржентина и Хърватия, че на "Лаута" тренират по четирима, а после и по двама. И там обаче нещата са били прекратени след проверка на Районната здравна инспекция в Пловдив. Наскоро пък наставникът на Берое - Димитър Димитров, заяви, че е готов да работи без пари, докато трае кризата - ето повече пдоробности.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама